Bleskovky

  • Denovali zlehka dráždí upoutávkou na novou desku postrockových Blueneck. King Nine u nich vyjde 7. listopadu.

  • Tokyo Jupiter Records bere pod svá chapadla kanadského hračičku a samorosta, Aidana Bakera. Dnes vyráží na cestu Evropou, s drone jednotkou Nadja.

  • Piper Records Night už má hotový lajnap. A taky bude v katolickém domě, nejvíc.

  • Ink Midget má venku ípko Blackouts. K treku Inside natočil Andrej Kolenčík klip.

  • Nejdřív vykuchal všechno zlo světa a teď? Sousedovi bude hořet pes. Poteče krev.

  • Zenově klidný, agilní šůgejzr thisquietarmy, chystá kazetu Altar of Doom, živák z kostela. Vyjde na Midira Records.

  • Monday Mixtape|Lodown Magazine. Režie: Fenriz a jeho žena Marte. Od Holdena, přes The Byrds až k Tormentor.

  • Pokračování Biofonie. Tentokrát německé sociální drama Takový je život Carla Junghanse, za zvuku hudby Zrní. 22. září, kino Aero.

  • Přátelé a lásky, začínají se objevovat první záznamy z reunionu Drive Like Jehu.

  • Je libo Primitive and Deadly v celé kráse a délce? Earth se zpěvem po dvou dobách ledových. Featuring od Marka Lanegana a Rabii Shaheen Qazi.

  • Na youtube kanálu AČFK záznamy Masterclass s Kustoricou, Krobotem, Akim Kaurismäkim, Peterem Greenwayem a dalšími.

  • 20 let po zjevení Riget, Lars von Trier zarazí opět klín do televizních obrazovek. The House That Jack Built. Anglicky mluvený, s huge international cast.

  • New komix: Morrison stvořil nervydrásající příběh na pomezí sci-fi a horroru… MY3.

  • To může být dobrej úlet: Open Air Fest v prostoru Sportovní kantýny A.F.K. Slavoj Podolí.

  • 2. Pražský cassette store day proběhne 13. září v holešovické Kavárně Liberál, fandíme.

  • Další vydání Gram Bazaaru pořádá Full Moon magazín ve spolupráci s populárním Bajkazylem na pražské náplavce. V sobotu.

  • Creep It Real #1 w/ MYKKI BLANCO. Příští pondělí v Basementu.

  • Fotogalerie z festivalu Rock en Seine stojí za to sama o sobě, reporty u nás na webu, víme.

  • @FaithNoMore. The Reunion Tour is over; in 2015 things are going to change.

  • Aphex Twin: Ticket lottery begins on Sunday, August 31 at 4AM PST / 7AM EST / 12PM GMT / 1PM CET. prdel.

  • Nebezpečné dny Zoly Ježíšů.

  • Chcete aby Papalescovi Die Alten Maschinen měli i živou podobu na speciálních koncertech? Podpořte.

  • Bobby Krlic aka Haxan Cloak produkuje novou platňu hlukařů HEALTH.

  • Duran Duran Unstaged Concert Film directed by David Lynch.

  • Za spolupráce několika evropských labelů včetně Raw Zine records právě vychází split EP Bombatölcsér / Jack.

  • A ještě jeden tip na zítra: End Of Summer Season v Gridu. Beef rec.