Akce

Nechat na pódiu duši: Colored Moth

Colored Moth (de)
21. 01. 2017 20:00
Pohoda Music Club, Plzeň

Hodně svěží vítr z Berlína zavítá 21. 1. do plzeňské Pohody. Colored Moth je jedna z těch kapel, která nechá na podiu nebo častěji pod ním naprosto všechno a ty jim věříš každý slovo, každej tón. Špinavej, hlučnej, emocionální posthardcore starý školy v novým kabátě. "A jako vždycky nepůjde návštěva z Němec s kůží na trh sama, takže sme moc rádi, že akci podpoří lokální zhulstár efco. a po 3 letech se k nám přijedou rozbít Děti Deště," dodávají Místní Borci.

Ovlivěni Botch, Shellac, Fugazi nebo třeba These Arms Are Snakes přijíždí tohle Berlínský trio do Plzně prakticky podruhé, kdy poprvé minimálně Plzní projíždělo, aby sem je mohl úplně náhodou vidět na dnes již loňském Fluff Festu, kde sem se z nich doslova posadil na prdel. No, uběhlo pár měsíců a sou zde! „"udba je naší inspirací, skutečnou láskou a hybnou silou. Pro nás je tvorba muziky věc naprosto přirozená a primárním není technicky zvládnout svůj nástroj. Sme proto hodně syrový, hlučný a emocionální. Máme rádi experimentování. Máme rádi výbuchy. Milujeme, co děláme," popisuje sama sebe nejlépe kapela Colored Moth.


Jak pravil Zlo: Řeknu vám, kdyby na světe zbyla poslední kytka trávy, tak tihle pacholci budou pořádat křížový výpravy, protože jakmile v sobě nemají alespoň deset špeků, tak prostě na pódium nevylezou. A co jenom na pódium v našem studiu to probíhalo úplně stejně – "Pánové, víte, že nahráváte album? V pohodě Venco už na to dem." Tak jo, bude to v pohodě, jenže ono fakt bylo a o to je to podivnější a obdivuhodnější. Nechápu, jak nějakej člověk s tak obrovským množstvím THC v krvi může vůbec chodit, natož hrát na kytaru a ještě naprosto mistrovsky. Rozhodně doporučuju zajít na nějakej jejich koncert, protože EFCO. je jedna z mála kapel, o který můžeme říct, nejen že má pořádný koule, ale to jsou obří sloní koule.


Po duně se valí hluk, špína, industriál. Sestup až do matky země, kam zadupe tě. Chlív je to velkej, ale najdeš se v něm lehce. Odprosit se přijeli, když o jednoho naposled jich bylo míň. Tetsuo? Jsou 3? Ne, bude jich 5, a jestli zaprší je jen otázka deště! A T.N.Č.D.D.P. a gottavilla určitě nezahrajou. A možná ani ten zbytek ne protože Děti Deště mají novou desku. A třeba budou jen 4. To je právě největší dětský kouzlo. Že nikdy nevíme co čekat, ale víme, že to bude tak správně.

Před nebo po konci večírku. Ještě nevíme kdy, zahraje Brayan, mladý peruánský psych folkař, mimojiné člen kapel, který sice neznáte, ale mají mocnej název, takže sem je musel napsat jako pointu: Montibus Communitas a Ayahuasca Dark Trip. Colored Moth se zároveň o den dříve představí v brněnském Bajkazylu, kde vystoupí společně Snoww Crystal, At Bona Fide a Pacino.

Info

Colored Moth (de)
Support: EFCO. + Děti Deště + Brayan
21. 1. 2017 20:00
Pohoda Music Club, Plzeň

www.facebook.com/events/1862922763926677
www.facebook.com/pohodaplzen
www.facebook.com/MistniBorci

Colored Moth (de) + Snoww Crystal (at)
Support: At Bona Fide + Pacino
20. 1. 2017 20:00
Bajkazyl, Brno

www.facebook.com/events/1043131112476277
www.facebook.com/bjkzlbrno

Foto © BildInGrauPhotography

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

The Cult v pražském prostoru Archa+

redakce 19.04.2024

V rámci výročního turné opráší kapela The Cult všech jedenáct alb diskografie.

Bratři Orffové vyráží na turné

redakce 17.04.2024

Pro fanoušky přichystali Orffové i malé překvapení - vydání Písně pro Stefanii Sauer na streamovacích platformách.

Bára Zmeková pokřtí novou desku

redakce 16.04.2024

O tom, že živá vystoupení Báry Zmekové jsou unikátní zážitek, svědčí i její předchozí Live at Gong.

Cari Cari a Nauzea Orchestra v Kasárnách

redakce 16.04.2024

Jak se často zmiňuje v recenzích, hudba Cari Cari je jako soundtrack nekonečných letních roadtripů a oslava osobní svobody.

Nový singl a album Role

redakce 11.04.2024

Zůstávají věrní kytarám, přesto posouvají svůj zvukový a muzikantský rejstřík o kus dál.

Wave-Gotik-Treffen 2024 mystický

redakce 11.04.2024

Vystoupení se budou konat například na historickém městském koupališti, v kupoli Volkspalastu nebo v historických sklepeních Moritzbastei.

Festival Bonjour Brno slaví

redakce 11.04.2024

Brno ožije francouzskou kulturou. Prožijte ji všemi smysly na některé z mnoha akcí, které se tematicky zaměří na surrealismus a nechají se inspirovat i letošními olympijskými hrami.

Lord Spikeheart v Underdogs'

redakce 10.04.2024

Na nahrávání nové desky si přizval pestré spektrum hudebníků a hudebnic, od Backxwash nebo Brodinského až po Safety Trance.

Fource uvádí: Aurora, Alfie Jukes a Oska

redakce 08.04.2024

„We Are the Earth“ – tak zněl nadpis textu, který změnil Aurořin pohled na svět.

Duben s Rachotem

redakce 08.04.2024

Aquaserge vznikli v jihofrancouzském Toulouse a sami sebe definují především jako kolektiv, který se v průběhu času stále obnovuje a proměňuje.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace