Akce

NobodyListen si plní sen: Addict #10

Addict #10
02. 12. 2017 19:00
Malá sportovní hala, Praha

Oblíbená party Addict slaví desáté narozeniny. O tom, že to bude oslava ve velkém stylu, svědčí už jen místo, které si organizátor DJ NobodyListen tentokrát vybral. Party s podtitulem The Festival se odehraje v hokejové hale. V roli gratulantů se představí hvězdní hosté.

S konceptem party Addict přišel třiadvacetiletý Jakub Strach alias DJ NobodyListen přibližně před rokem a půl. Tehdy ho ani ve snu nenapadlo, že se z této akce během krátké doby stane tak populární záležitost. Party Addict probíhá pokaždé na jiném netradičním místě a je pro ni typická neopakovatelná rave atmosféra, perfektně propracovaný line-up, skvělá audiovizuální show a ten nejlepší zvuk.

Fenomén Addictu s každým dalším večírkem nabírá na obrátkách. "Posledních pár vydání bylo vyprodaných doslova během několika málo minut. Stává se, že lidi pak čekají ve frontě třeba tři hodiny, než někdo odejde a vevnitř se uvolní místo," doplňuje Matěj Kretík z Bookin Agency. První dekádu této unikátní akce nyní zakončí party s podtitulem The Festival, která proběhne v sobotu 2. prosince v pražské Malé sportovní hale. Půjde o největší a nejnabitější večírek v historii Addictu.


"Dávat dohromady akci takhle velkých rozměrů je pro mě něco naprosto nepopsatelného. Nikdy by mě nenapadlo, že po roce a půl od vzniku Addictu budu u něčeho tak velkého. Strašně se těším, jak do haly přeneseme klubové prostředí, které je pro Addict charakteristické. Nic rozhodně nebude jako při klasickém halovém koncertu," doplňuje DJ NobodyListen.

Kromě samotného organizátora Jakuba Stracha alias DJ NobodyListen se na akci představí i naprostá špička klubových DJs z Čech a Slovenska. Konkrétní jména hvězdných hostů jsou zatím ale tajemstvím. Ke správné party náladě jako vždy přispějí i krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Addict #10 s podtitulem The Festival neuzavře jen první dekádu pražských eventů, ale zakončí i sérii večírků v rámci Addict tour, která proběhne během listopadu po celé republice. Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a buďte u toho! Vstupenky v cenové hladině 220 – 500 Kč jsou už teď k zakoupení na goout.net.

Info

DJ NobodyListen uvádí:
Addict #10: The Festival
2. 12. 2017 19:00
Malá sportovní hala, Praha
Vstupné: 220 - 500,-

www.facebook.com/events/119121788765839
www.facebook.com/NobodyListenFan

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

The Cult v pražském prostoru Archa+

redakce 19.04.2024

V rámci výročního turné opráší kapela The Cult všech jedenáct alb diskografie.

Bratři Orffové vyráží na turné

redakce 17.04.2024

Pro fanoušky přichystali Orffové i malé překvapení - vydání Písně pro Stefanii Sauer na streamovacích platformách.

Bára Zmeková pokřtí novou desku

redakce 16.04.2024

O tom, že živá vystoupení Báry Zmekové jsou unikátní zážitek, svědčí i její předchozí Live at Gong.

Cari Cari a Nauzea Orchestra v Kasárnách

redakce 16.04.2024

Jak se často zmiňuje v recenzích, hudba Cari Cari je jako soundtrack nekonečných letních roadtripů a oslava osobní svobody.

Nový singl a album Role

redakce 11.04.2024

Zůstávají věrní kytarám, přesto posouvají svůj zvukový a muzikantský rejstřík o kus dál.

Wave-Gotik-Treffen 2024 mystický

redakce 11.04.2024

Vystoupení se budou konat například na historickém městském koupališti, v kupoli Volkspalastu nebo v historických sklepeních Moritzbastei.

Festival Bonjour Brno slaví

redakce 11.04.2024

Brno ožije francouzskou kulturou. Prožijte ji všemi smysly na některé z mnoha akcí, které se tematicky zaměří na surrealismus a nechají se inspirovat i letošními olympijskými hrami.

Lord Spikeheart v Underdogs'

redakce 10.04.2024

Na nahrávání nové desky si přizval pestré spektrum hudebníků a hudebnic, od Backxwash nebo Brodinského až po Safety Trance.

Fource uvádí: Aurora, Alfie Jukes a Oska

redakce 08.04.2024

„We Are the Earth“ – tak zněl nadpis textu, který změnil Aurořin pohled na svět.

Duben s Rachotem

redakce 08.04.2024

Aquaserge vznikli v jihofrancouzském Toulouse a sami sebe definují především jako kolektiv, který se v průběhu času stále obnovuje a proměňuje.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace