Akce

Waves Vienna 2017 nabídne stovku jmen

Waves Vienna 2017
28. 09. 2017 18:00 - 30. 09.
WUK Vídeň, Rakousko

Waves Vienna jsou prvním městským a showcase festivalem. Na podzim se ty nejdůležitější, nejzásadnější vídeňské kluby a různá veřejná prostranství změní na jedno festivalové místo. Mottem festivalu je Waves Vienna je totiž "East meets West" (Východ se potkává se západem). Mnohé mezinárodní, alternativní, elektronické, rockové a klubové sety v devátém vídeňském okrsku představí spoustu talentovaných a sofistikovaných umělců z východu Evropy.

Focus countries 2017: Česká republika a Itálie. Zvláštními hosty letošního ročníku Waves Vienna, přesně v duchu zmíněného hesla "East meets West", budou speciální hosté právě z Česka a Itálie. Waves Vienna Music Conference se tak zamří na hudební trh i jednotlivé interprety z těchto zemí.


Diskuzní panel Waves Vienna Music Conference je nedílnou součástí celého festivalu a nabízí možnost účasti na přednáškých i zajímavých workshopech. Ideální příležitost setkat se s nejrůznějšími odborníky a rohodit sítě pro případné spolupráce. Ženy v hudebním průmyslu, tvorba a vedení vlastní značky, příběhy úspěšných napříč hudební branží.

Jaká jména v programu festivalu by vás mohla zaujmout? Američtí Clap Your Hands Say Yeah, britští Forest Swords, česká atmosferická jistota Never Sol, domácí Client Liaison nebo experimentální švýcarský projekt Zeal & Ardor. Chybět nebude ani ukrajinský klasik Lubomir Melnyk, Nite Jewel z USA nebo britští Yungblud. Celofestivalový pas vás vyjde na 49 € a jednodenní na 18 € (čtvrtek) a 22 € (pátek, sobota).

Info

Waves Vienna 2017
28. - 30. 9. 2017
WUK, Währinger Straße
Vídeň, Rakousko

www.facebook.com/events/1012908445508728
www.facebook.com/wavesvienna

Foto © Julia Altenburger

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Program festivalu Boskovice je kompletní

redakce 19.04.2024

Nechybí na něm zaběhlá jména české a slovenské alternativní hudební scény, ani nadějní nováčci. Bohaté zastoupení mají v programu i divadla, filmy, výstavy, přednášky a workshopy.

Hudba je taky věda, říká hudební program festivalu AFO

redakce 18.04.2024

Zvuk současnosti i budoucnosti, noci na tanečním parketě a nové objevy. Jako každý rok i letos překračuje program Music is Science festivalu Academia Film Olomouc hranice žánrů.

A Day of Sound v kutnohorské GASK

redakce 18.04.2024

Na hudebním festivalu A Day of Sound vystoupí Monty Adkins, Alessandro Bosetti nebo Sisa Fehér.

The Dillinger Escape Plan na Brutal Assault

redakce 18.04.2024

TDEP, kteří posunuli hranice extrémního metalu, mají miliony příznivců a ovlivnili tisíce hudebníků se k této speciální příležitosti vrátí po sedmi letech na pódium.

Pop Messe sází silná jména

redakce 17.04.2024

Festival se také stěhuje do většího areálu brněnského Velodromu a jeho okolí na výstavišti BVV, který nabídne sedm nejen hudebních scén.

Koncert Symphony for Humanity upozorní na xenofobii

redakce 16.04.2024

Pražské ostrovy budou patřit žánrově pestré náloži neoposlouchaných hudebních tónů ze všech zemí evropské sedmadvacítky.

Kompletní lineup Meltu

redakce 15.04.2024

Z novější vlny domácích interpretů a interpretek zahrají např. Souly nebo Domiziana, která ve své tvorbě šikovně kombinuje hyperpop a eurodance.

Ji.hlava se letos prodlužuje na deset dní

redakce 13.04.2024

Návštěvníci a návštěvnice si nově budou moci vybrat, zda přijedou na první polovinu festivalu či na druhou. Je možné si koupit i akreditaci na celých deset dní.

Metronome Prague přiveze Raye

redakce 12.04.2024

V letošním roce se zapsala do historie Brit Awards, když sedm nominací proměnila v hned šest cen.

Nia Archives na Pohode 2024

redakce 10.04.2024

Jej tvorba nadväzuje na intepretov ako Roni Size, Shy FX alebo DJ Die, ale prináša absolútne čerstvý prístup.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace