Články | Recenze

Jakmile se téma změní na instagramy

Adam Hencze | recenze 26.10.2012

Povaha Amandy Palmer a její vystupování se dá vyložit mnoha způsoby... Recenze poslední desky Theatre Is Evil.

Rudi Zygadlo. Popri tom papal LSD.

Veronika Kubanková | recenze 23.10.2012

Rudi Zygadlo, ako novodobý škótsky elektronický skladateľ, rozumne recykluje všemožné pozostatky dubstepu a iných...

Moonrise Kingdom: Kdo si nevyčistil ešus, nesmí do kina...

Matouš Hrdina | recenze 22.10.2012

Až vyjde měsíc, ocitnete se v království Wese Andersona, tvrdí naše první filmová recenze v novým světě, a stojí za to. I film.

Skrze mlhu slyšíte plíživý děs

Jakub Koumar | recenze 20.10.2012

By the Throat je jako noc. Noc, která nikdy nezačala, říká recenze poslední desky Bena Frosta. A my čekáme na pondělí.

Please the Trees jsou o les dále

Jakub Koumar | recenze 15.10.2012

Please the Trees si jen těžko mohli vybrat lepší dobu na vydání téhle desky, na jejímž přebalu jako by se...

The Tallest Man on Earth je vyspělý vypravěč

gaga | recenze 12.10.2012

Kristian Mattson u nás nikdy nehrál, ale v neděli je ve Vídni. A co je na Vídni daleko? Recenze poslední desky.

Gallon Drunk: The Heart Gets Darker from Here #prohibice

maxim | recenze 25.09.2012

Londýnští bukanýři temného rocku v sobotu předvedou novou desku The Road Gets Darker from Here v Lucerně. Recenze.

I’m gonna show you where it’s dark/ But have no fear (Drive)

Davo Krstič | recenze 21.09.2012

Je empiricky prokázáno, že existují takzvané noční soundtracky. Jsou jako upíři. Dělá je třeba Cliff Martinez.

Om: Přistupte blíže, neznabozi, ke kurzům levitace

vapoor | recenze 13.09.2012

První den Bůh řekl: „Budiž světlo!“ A bylo světlo. A hned po tmě stvořil, zřejmě z čirého egoismu, Om.

Social Network: Reznorovy oscarové hřebíky bez testosteronu

Davo Krstič | recenze 07.09.2012

Soundtrack k úspěšnému snímku The Social Network (o facebooku, věřili byste tomu?) natočil a vydal Trent Reznor.

These New Puritans: Chceme válku

Jáchym Krohe | recenze 06.09.2012

Bloc Party smíchaní s astrologií, numerologií a zfetovanou kytarou Jamese Stewarta z Xiu Xiu. These New Puritans!

Beatsteaks: Čekání s cukrovou vatou na řetízkáč pro sraby

Lenka Špryslová | recenze 29.08.2012

Punkrockeři Beatsteaks se v pátek 31.8. vrátí do Prahy (tentokrát MeetFactory) s loňskou deskou deskou Boombox.

V obklíčení. Vložte kočku a s pánembohem.

Jakub Pech | recenze 28.08.2012

Loni na podzim vyhráli Malou alternativu a pak několik médií pochvalně zaregistrovalo jejich debutové LP TáTa.

Tři jsou red hot a čtvrtý čehý

Jakub Pech | recenze 27.08.2012

V předvečer koncertu Red Hot Chili Peppers se ohlédneme za jejich poslední deskou I’m with You.

David Fincher, muž, který si zahrává s ohněm

Lukáš Masner | recenze 18.08.2012

David Fincher a jeho první filmové zpracování bestselleru Stiega Larssona. O mužích, kteří nenávidí ženy. Až za hrob.

Uvidíme, jak dlouho to vydrží, ale já jim to zatím žeru

Cvalda | recenze 14.08.2012

Foo Fighters si poctivě prošli všemi fázemi kariéry. Nikdy nezažili rychlý vzestup a ještě rychlejší pád...

Born to be Young vs. Plant; nevěřte nikomu nad třicet

Michal Pařízek | recenze 06.08.2012

Stále mají co říci; oheň pořád hoří. Kolik generací dalších hudebníků se je snažilo zadupat do země?