Jan Blomqvist & Band (DE) na Špilberku

Zařazeno v Elektronika, Techno

FB událost
Čtvrtek Květen
31
2018
  • start: 19:00
  • cena předprodej: 580 Kč
  • cena na místě: 650 Kč

Berlínská open-air party v Brně. Jan Blomqvist vyprodal v únoru Flédu a nyní se vrací se svou show na nádvoří hradu Špiberk. Navíc s kapelou – bubeníkem Christianem Dammannem a klávesistou Felixem Lehmanem. Support: Bratři

Přidejte se k události na facebooku.

V unikátním prostoru na nádvoří hradu Špilberk vám Jan Blomqvist & Band předvedou své koncertní techno. Spojení elektro popu, minimal techna a melancholických vokálů slibuje atmosférickou taneční párty.

Support BRATŘI, Tom Holič

LINE - UP
19:00 doors
19:00 Tom Holič
20:15 Bratři
21:30 Jan Blomqvist & Band
23:00 the end
od 23:00 afterparty (Běhounská 18)

!!! UPOZORŇUJEME !!!  Kvůli rekonstrukci je aktuálně uzavřen hradní vchod z ulice Husova. Jedinou možností, jak se na Špilberk bezpečně dostat, je vchod z Gorazdovy ulice (viz. mapka). Park v podhradí je opatřen navigačními šipkami, které vás bezpečně dovedou ke správnému vstupu, ale pozor, nenechte se v plánku zmást vyznačeným letním kinem. Jdete na koncert, proto sledujte místo označené jako vstup.

 

PŘEDPRODEJ:
1. vlna 380 Kč (+ poplatky sítě) - VYPRODÁNO
2. vlna 480 Kč (+ poplatky sítě) - do 31. ledna 2018
3. vlna 580 Kč (+ poplatky sítě)
► GOOUT.cz
► smsticket.cz
► INDIES, Poštovská 2
► HOSTEL ELEVEN, Dominikánská 11

Na místě 650 Kč

 

Jan Blomqvist
Jeden ze současných nejpopulárnějších berlínských producentů Jan Blomqvist si získal pozornost strhujícími živými vystoupeními. Na svých tour objíždí celý svět, od velkých festivalů po malé kluby. Na open-air koncertu na Špilberku kapela představí skladby nejen z oceňovaného alba Remote Control, za jehož úspěchem stojí propracovanost melodických aranží a atmosférické variace techna doprovázené zastřenými zpěvy. Album vyšlo na věhlasném labelu Armada.

 

Blomqvistovy hudební začátky jsou spojené s kytarou a klasickým rockem. Poté se dostal k technu, které ho dál silně hudebně ovlivňovalo. I s ohledem na své kořeny se německý tvůrce od počátku snaží přenést sílu rockové muziky do elektronického prostředí, což se projevuje například v tom, že na vybraných koncertech prezentuje své skladby s živou kapelou. I proto je považován za jednoho z významných tvůrců instrumentálního techna. „Chci dělat jednoduchou muziku s důrazem na detail,“ uvádí Blomqvist, pro něhož průlom znamenal rok 2011.

 

http://www.janblomqvist.com/
https://soundcloud.com/janblomqvist
https://www.youtube.com/user/chrstndmmnn
https://www.instagram.com/janblomqvist_official/

 

Bratři