Akce

JAF 34 vydává klip a pokřtí desku

RNZ + JAF 34 w/Radimo + Sofie w/Sawsane + Nulajednanulanula + Davitt Furrow
22. 10. 2021 20:00
Fuchs2, Praha

Maskovaný hudebník, malíř a grafik JAF 34, který na jaře tohoto roku vydal debut Empty, představuje nový videoklip Inhale Exhale a zve na křest desky 22. října do pražského Fuchs2. Bude se jednat o první a poslední živé koncertní koncertní provedení alba Empty.

10 + 1 poslechových doporučení od JAF 34 zde

Za režií videoklipu Inhale Exhale stojí Benjamin Buttler (7krat3, PSH, Giudi, RedZed).„Benjamina jsem si vyhlidnul díky jeho unikátnímu vizuálnímu stylu. Měl jsem v hlavě hrubou vizi příběhu a hledal jsem někoho, kdo ji naplní a posune o kus zase dál. Benjaminova práce natáčení pomocí staré analogové 16mm kamery je perfektní a rychle jsme našli společnou kreativní vlnu. Inhale Exhale vypráví o poslední fázi života, kdy jsou staří lidé osamělí, často žádná radost nebo těšení se z nového dne, jen prášky, vzpomínky na minulost, čekání na konec a poslední nádech a výdech.” říká o vzniku klipu JAF 34.

Ten přizval na album Empty množství osobností české hudební scény, např. Jiřího Bendla z Manon meurt, Viktorii Marksovou z Houpacích koní nebo Davida Novotného z Himalayan Dalai Lama a další, kteří společně vytvořili audiovizuální příběh o koloběhu života od narození až po smrt v pěti originálních videoklipech, kdy každý z nich reflektuje jednu fázi života. Právě Viktorka Marksová vystoupí jako host během křtu v klubu Fuchs2. Dále živou kapelu doplní Filip Fidloch (The Superpower), Mikoláš Papež (Papalescu 2) nebo producent a hudebník Radimo (Champion Sound).

Fuchs2 Live uvede k příležitosti křtu komponovaný melancholický večer ve všech prostorách komplexu, během kterého vystoupí rapper RNZ, RnB zpěvačka Terra, scream hardcore nulajednanulanula a indie hudebník Davitt Furrow.

Info

JAF 34
22. 10. 2021 20:00
Fuchs2, Praha
Fb událost

foto © se svolením JAF 34

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Bára Zmeková pokřtí novou desku

redakce 16.04.2024

O tom, že živá vystoupení Báry Zmekové jsou unikátní zážitek, svědčí i její předchozí Live at Gong.

Cari Cari a Nauzea Orchestra v Kasárnách

redakce 16.04.2024

Jak se často zmiňuje v recenzích, hudba Cari Cari je jako soundtrack nekonečných letních roadtripů a oslava osobní svobody.

Nový singl a album Role

redakce 11.04.2024

Zůstávají věrní kytarám, přesto posouvají svůj zvukový a muzikantský rejstřík o kus dál.

Wave-Gotik-Treffen 2024 mystický

redakce 11.04.2024

Vystoupení se budou konat například na historickém městském koupališti, v kupoli Volkspalastu nebo v historických sklepeních Moritzbastei.

Festival Bonjour Brno slaví

redakce 11.04.2024

Brno ožije francouzskou kulturou. Prožijte ji všemi smysly na některé z mnoha akcí, které se tematicky zaměří na surrealismus a nechají se inspirovat i letošními olympijskými hrami.

Lord Spikeheart v Underdogs'

redakce 10.04.2024

Na nahrávání nové desky si přizval pestré spektrum hudebníků a hudebnic, od Backxwash nebo Brodinského až po Safety Trance.

Fource uvádí: Aurora, Alfie Jukes a Oska

redakce 08.04.2024

„We Are the Earth“ – tak zněl nadpis textu, který změnil Aurořin pohled na svět.

Duben s Rachotem

redakce 08.04.2024

Aquaserge vznikli v jihofrancouzském Toulouse a sami sebe definují především jako kolektiv, který se v průběhu času stále obnovuje a proměňuje.

Jednota v noci: live set Azu Tiwaline i strhující destrukce Shapednoise

redakce 05.04.2024

Headlinuje zvukový extremista, který kombinuje industrial, hip hop, bass a techno a za doprovodu vizuálního umělce Seviho Ika Dømochevskyho představí aktuální album.

Smash Into Pieces na podzim v Roxy

redakce 05.04.2024

V téhle muzice slyšíte progressive rock i pop rock, je v ní alternativní metal i industrial a přitom prvky EDM.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace