Akce

Na festival Mladí ladí jazz Moonchild a Moon Hooch

Moon Hooch (us)
08. 10. 2022 20:00
Jazz Tibet Club, Olomouc

Na podzim přiváží tým festivalu Mladí ladí jazz dvě kapely z USA, které kromě Měsíce v názvu spojuje originalita, nespoutaná energie a schopnost překračovat s lehkostí žánrové hranice.

Už 11. září vystoupí v Paláci Akropolis americké hvězdy neo soulu Moonchild. Trio z LA, které si svým jedinečným pojetím alternative R&B, neo soulu a jazzu s dominujícím sametovým hlasem zpěvačky Amber získalo nejen Stevieho Wondera nebo Jill Scott, ale i tisíce fanoušků po celém světě. Představí nové album Starfruit, na kterém spolupracovali nejen se zpěvačkami a písničkářkami jako jsou Lalah Hathaway nebo Alex Isley, ale i s kapelou Tank and The Bangas.

Druhým, u nás již dobře známým “měsíčním výsadkem”, budou Moon Hooch, kteří přivezou 8. října do olomouckého Jazz Tibet Clubu a o den později 9. října do pražského Paláce Akropolis čerstvý výbušný materiál z právě vydaného alba s příznačným názvem Life On Other Planets. Kapela, která dostala na kolena i vybíravého veterána muzikantské rebelie Iggyho Popa, dokáže na dva saxofony a perkuse vykouzlit neskutečné zvukové eskapády, pobavit originálním muzikantským humorem i roztančit davy. V Praze je navíc podpoří neméně energickým vystoupením naše formace Tygroo.

Info

Moonchild (us)
11. 9. 2022 19:30
Palác Akropolis, Praha
Fb událost

Moon Hooch (us)
8. 10. 2022 20:00
Jazz Tibet Club, Olomouc
Fb událost

Moon Hooch (us) + Tygroo
9. 10. 2022 19:30
Palác Akropolis, Praha
Fb událost

foto © se svolením Mladí ladí jazz

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Groove Brno přidává Fun Lovin’ Criminals a Mezzoforte

redakce 26.03.2024

Instrumentální jazz-funková formace Mezzoforte patří k tomu nejzajímavějšímu, co dal Island hudebnímu světu.

Kompletní program Full Moon Stage 2024

redakce 25.03.2024

Žánrově je program scény rozpřažen od euforického popu přes psychedelii, rap, africkou elektroniku až k razantnímu postpunku. Devatenáct jmen, devatenáct svébytných přístupů.

Respect Festival oznamuje program

redakce 25.03.2024

Pestrá směs, kterou jinde neuslyšíte, od mizejících tradic po současné globální fúze, od veteránů žánru po horké novinky.

Rock for People přidává Brutalismus 3000, Kerryho Kinga nebo The Darkness

redakce 24.03.2024

Kerry King loni oficiálně založil svou sólovou superskupinu složenou ze známých thrashmetalových hudebníků.

Partiboi69 (Live) a ďalšie mená Pohody

redakce 23.03.2024

Luxemburský raper Maz Univerze organizátori očaril na nemeckom festivale Reeperbahn. Originálny flow a texty, ktoré sa dotýkajú rôznych tém.

Finále Blues Aperitiv

redakce 22.03.2024

Pořadatelé garantují třem kapelám, které vybere mezinárodní porota nebo diváci ze sedmi finalistů postup na letošní ročník festivalu.

Sharpe vylaďuje široký line-up

redakce 18.03.2024

Festival prezradil ďalších hudobných interpretov, medzi nimi umelcov pôvodom z Islandu, Bangladéša, Chorvátska, Rakúska, USA, Austrálie, Španielska.

Letní filmová škola nabídne větší komfort

redakce 18.03.2024

Diváci při stejném počtu akreditací v prodeji jako loni mohou očekávat nový sál, více repríz atraktivních titulů a více projekcí denně.

Respect Festival zahájí v Paláci Akropolis

redakce 17.03.2024

Sérii doprovodných festivalových koncertů odstartuje projekt Erwana Keravece, který představí rané skladby Philipa Glasse z roku 1969.

Festival Mladá kamera: filmy, soutěž, trojkoncert

redakce 14.03.2024

Padesátka snímků filmařů do třiceti let v hlavní soutěži, pamětnické ohlédnutí a trojice koncertů.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace