Zprávy

Banán má Protijed

Banán má Protijed

redakce | Zprávy | 25.08.2017

Nový projekt, ve kterém se sešli členové kapel Kovadlina, Remek, Empty Hall of Fame a Got a Wolf nese název Protijed a debutová nahrávka obsahuje čtyři skladby rychlého a přímočarého straight edge hardcoru s lehce metalovým vlivem. V první fázi vychází digitálně na benefičním labelu Coffee Breath Records, ve fyzickém formátu pak snad do konce roku.


Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Darkfolková A.A. Williams v Kasárnách Karlín

redakce 30.11.2023

Klasicky vzdělaná multiinstrumentalistka, v jejíž písních se snoubí folk, metal, postrok i klasika.

Prosinec v Punctu

redakce 30.11.2023

Dojde na klasicky velkolepý DIY festival, kultovní postavu minimalistické klasiky i komunitní akce.

Akce plug-in & trigger change

redakce 30.11.2023

Co to vlastně je hudební scéna, co ji tvoří a ovlivňuje? V jakém nastavení by se nám lépe tvořilo i žilo?

GMU slaví sedmdesátku

redakce 30.11.2023

U příležitosti 70. výročí od založení galerie proběhnou tři komentované prohlídky. Vstup bude po celý den zdarma do všech stálých expozic a výstav.

Lunchmeat se vrací do Anežského kláštera

redakce 29.11.2023

All Above zve diváky, aby se nechali mezi mohutnými zdmi Anežského kláštera unášet na zvukovém polštáři.

Čtvrt na smrt vydali svou nejbarevnější desku

redakce 29.11.2023

Deska se tematicky zaobírá všemi možnými formami lásky.

Min Tanaka přijíždí do Archy

redakce 29.11.2023

Slavný japonský tanečník, choreograf a herec Min Tanaka provází Archu po celou dobu její existence.

st. Emmita vydala debutové EP

redakce 28.11.2023

st. Emmita skrz svoje sety prináša zmes alternatívnych elektronických žánrov.

Slast v Paláci Akropolis

redakce 28.11.2023

Joshek nabídne projížďku z veselého elektro vrzání přes house music až do moderního techno bzučáku.

KovnaFest v Punctu

redakce 28.11.2023

Nečekané souvislosti, drsné zlomy nespojitelných žánrů, překvapení jako konstanta.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace