Staňte se autorem Full Moonu!

Píšete nebo chtěli byste psát o hudbě? Recenze desek, profily kapel, reflexe filmů nebo knížek? Rozhovory s oblíbenými nejen tuzemskými kapelami? Umíte hezky česky? Nebo i anglicky? Portál Full Moon Zine i tištěný magazín Full Moon jsou otevření novým autorům! Nenabízíme sice finanční ohodnocení, ale vedle autorského předplatného, akreditací a dalších drobných benefitů nabízíme především editorsko-korektorské vedení, kterého se vám jinde nedostane. Lekce tvůrčího psaní, pochopení jednotlivých publicistických žánrů, rozšiřování mantinelů, praxe pro život a případně i pro studijní účely s razítkem a dobrozdáním, to všechno nabízí tým dlouholetých redaktorů, kteří prošli deníky i nejrůznějšími kulturními tisky. Nehledáme jen ostřílené harcovníky, ale mladé a nadšené hudební fanoušky, není nutné být Pražák, není nutné mít vysokou školu nebo diplom!

Stále rovněž rozšiřujeme fotografickou sekci, která je otevřená zkušeným, ale i začínajícím fotografům. Umíme vás dostat téměř na jakýkoliv koncert doma i venku, vaše fotografie si své místo najdou na webu i v tištěném Full Moonu. Máte talent? U nás můžete získat ostruhy, ale taky možnost vystavovat, stát se ostříleným profesionálem. Neváhejte se projevit! Pište na maxim@fullmoonmagazine.cz).

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace