Články / Seriály

Pořadatelská: Dominik Prok (Nová Cvernovka)

Pořadatelská: Dominik Prok (Nová Cvernovka)

redakce | Články / Seriály | 21.03.2024

Dominik Prok, známý jako zpěvák 52 Hertz Whale, vydal loni v letě sólové album, které je vyvrcholením jeho dlouholetého snu o nezávislé realizaci. Je také tvůrcem hudební dramaturgie kulturního centra Nová Cvernovka v Bratislavě, kam se už tradičně chystáme s redakcí Full Moonu na hudební festival a konferenci Sharpe. Co nám Dominik prozradil a kam nás ještě pozve, se dočtete dále.


Co chystáš další dny a týdny?
Veľmi sa teším na 5. apríla, kedy budeme kolaudovať novo zrekonštruované záchody. Podlaha bude ružovo-glittrová zaliatá epoxidom, jeden zo stejdžov bude práve na wc v štýle boiler room a zahrá napríklad DJ Záchod (Matwe), I Hate Berlin Manson DJs, alebo Kodiki. Párty s párty!

My tohto roku začíname „sezónu” trošku neskôr ako zvyčajne, ale v apríli sa veľmi teším na Oskara Haaga v rámci „piesní z kabinetu”. Zopár prekvapení plánujeme aj na 1. máj, kde máme deň otvorených atlierov. A Sean Nicholas Savage (16. 5.), taktiež zaujímavosť mesiaca!


Jaký koncert tě v poslední době nadchnul?
Nedávno som bol v Pink Whale si po už niekoľkých odporúčaniach pozrieť Neue Welt a bola to fantastická podívaná! Avalanche Kaito na Mente.

Když se podíváš na koncerty jiných promotérů, koho bys šel podpořit, koho je nutné vidět a slyšet?
Určite sa teším na koncert 24. marca v Brne vo Fraktále, lebo si tam promotéri dovolili bláznovstvo a bookli si mňa! A v apríli v MMC Godspeed You! Black Emperor, to je povinná jazda.

Jaký máš vztah k sociálním sítím?
Ambivalentný. Pravdepodobne by som si na jednu stranu vedel predstaviť ich z môjho života úplne vypnúť, žiaľ z promotéreskeho hľadiska sú sociálne siete pomoc a platforma, bez ktorej sa nedá existovať.

Kam nejraději chodíš na jídlo?
Najradšej zmiešam jogurt, srirachu, limetku a sójovku, drbnem to ako base na tortillu. Nastrúham mozzarellu, gorgonzolu, povýšim bazalkovým pestom a drbnem na šesť minút do airfryeru na 190 stupňov. Následne sa presunujem do postele a konzumujem. S pozdravom, Dominik Prok!

Info

Nová Cvernovka
web

foto © Rebeka Pernecká

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

Relevantní články

Protokol: Alex Stephens (Strawberry Guy)

redakce 26.04.2024

Jahodový kluk se s námi podělil o nejdůležitější alba, hudební guilty pleasures a písně, u kterých pláče jeho srdce. V květnu ho uslyšíte v Praze.

Preview: Dunk!festival

redakce 25.04.2024

Lineup štandardne ponúka velikánov žánru ako This Will Destroy You, sleepmakeswaves, Emma Ruth Rundle, ako i menšie, no nemenej zaujímavé projekty z celého sveta.

Vstupní prohlídka: ||ALA|MEDA||

redakce 24.04.2024

Jejich čerstvá novinka Spectre 02 vyšla minulý týden pod labelem Brutality Garden. Už tento týden ji můžete slyšet naživo na bratislavském Sharpu, o týden později v Praze, v červenci na…

Pořadatelská: Martina Lesner (United Islands of Prague)

redakce 18.04.2024

Položili jsme několik otázek hledačce nových talentů, bookerce a dramaturgyni festivalů.

Kam na rajz s Michalem Berezňákem (Sharpe)

redakce 16.04.2024

Jarní Sharpe, chorvatský INmusic festival, Taylor Swift v Londýně. Na jaké akce nás pozve vášnivý koncertní a festivalový manažer?

Vstupní prohlídka: Marcel Gidote’s Holy Crab

redakce 10.04.2024

Loni se jim toho povedlo hodně: v březnu vydali album Farm Alarm, pak dva singly, první evropskou tour a k tomu vydávají soundtrack k počítačové hře.

Douška vydavatelská: Ancestral Vision (Unizone)

redakce 04.04.2024

Pokud budu mluvit sám za sebe, tak u mě teď panuje zdravá euforie, protože se mi asi po x letech podařilo dotáhnout do konce moje debutové EP, které vyšlo u…

Vstupní prohlídka: Marta De Pascalis

redakce 03.04.2024

Co ji inspiruje, co ji vyruší, na co jí stačí jedna věta? Marta De Pascalis v našem dotazníčku, před pražským koncertem.

Preview: Tallinn Music Week 2024

Michal Pařízek 02.04.2024

V programu najdeme známá jména jako místní hrdinky Vera Vice nebo Kitty Florentine, všudypřítomné Tramhaus, kteří vystoupí na akci Vikendica, nebo řeckého croonera Johnnyho Labella.

Vstupní prohlídka: Marie Kieslowski

redakce 26.03.2024

Marie Kieslowski vydala své debutové sólové album Je všechno dobrý? před dvěma lety, nyní na něj navazuje EP s názvem Je to složitější.

Offtopic

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace